The Big Obsidian Flow

Specielle oplevelser kommer sjældent når de forventes, The Big Obsidian Flow var en af disse oplevelser

Det går ikke helt efter planen

Egentlig havde jeg kun planlagt, at skrive nyhedsbreve hver anden dag, men vi oplever simpelthen så mange forskellige ting, at jeg bliver nød til, at skriv næsten hver dag for selv, at kunne følge med. Jeg håber i forsat læser med, eller blot kigger billeder.

Pineville

I dag går turen mod Bend, en relativ stor by på vores vej sydpå. Vi er stadig i Oregon. Vi havde ikke særligt lang kørsel i dag. Det dejligt med lidt bedre tid til det hele. Vi kører normalt omkring kl 7.00 – 7.30. Vi har egentlig bestilt hoteller med morgenmad, men mange af dem servere det alligevel ikke (pga. Corona), så vi må finde Diners på vores vej.

Fin lille diner

I dag fandt vi en lille fin en af slagsen i Pineville. Her fik vi det normale amerikanske morgenmåltid – æg, bacon, revet kartofler og toast. Jeg fik den søde version med Frensh toast i stedet. Det smager himmelsk, men er nok for fedt, for jeg har haft halsbrænd hele dagen.

Newberry Volcano

Dagens første seværdighed er Newberry vulkanen. Det der gør den særpræget er, at man kan køre i bil til toppen af den. Den er ikke så høj og så er den styret sammen, så krateret står åbent. Udsigten fra toppen er igen fantastisk. Vi kan forsat i det fjerne se nogle af de vulkaner, vi er kørt forbi de sidste par dage. Det var muligt, at gå en runde om krateret. Det var en fin lille tur.

Står på krater kanten
Stadig på vej rundt om krateret

Rund om vulkanen var landskabet dækket af Lava, her var det muligt, at gå ind gennem det. Der går faktisk et bælte af vulkaner fra det nordlige Californien ind i Canada, hvor der ligger 3.400 vulkaner, hvoraf 30 af dem er med evig sne.

Lava vandring

Paulina Falls

Vi havde tid i overskud inden vi kunne tjekke ind på vores hotel i Bend. Derfor blev vi anbefalet af en parkbetjent, at kørte til et smukt vandfald og The Big Obsidian Flow fortsat i Newberry national park. Vi tog også lige en kort pause ved søen og nød den smukke udsigt og det fortsatte gode vejr.

Paulina Falls
Andre end os tog en slapper

The Big Obsidian Flow

The Big Obsidian Flow var for mig den helt store overraskelse. Det var igen en masse lava, som jeg jo har set flere gange før også andre steder end her. Men The Big Obsidian Flow er helt specielt, da det indeholder Obsidian sten. Sort Obsidian sten giver en overflade der ligner glas.

Der er rigtig meget Lava, det er kun en meget lille del
Kæmpe Obsidian sten – så smukke

Obsidian stenen giver oprigtighed, ærlighed og dyb indsigt og hjælper med at fjerne negative energier, hvis man tror på den slags. Negative energier var der slet ikke. Det var nemlig muligt, at gå op på toppen af dette smukke lava landskab. Det var som, at gå ind i en helt anden verden. Stenene var kæmpe store og så smukke. Jeg har aldrig set noget lignede. Da ikke alle ønskede at gå til toppen, havde vi desværre ikke helt så meget tid som kunne ønskes. Men forsat en helt specielt oplevelse. Så besøg The Big Obsidian Flow, hvis nogen kommer på disse kanter.

Charlotte på vej til topper – lidt om størrelsesforholdet
Vi kom højt op

Tak, tak, Tak

Fordi du læser med. I dag er hele dagen ikke gået med sightseeing, så jeg vil gå ud i solen og over i Walmart, som er det fortrukne indkøbscenter. Her vil jeg kigger på lidt flere T-shirts, da det er varmere end forventet. Som altid kan du tilmelde mit nyhedsbrev eller find inspiration på min hjemmeside.

Glæd dig til i morgen – det tror jeg bliver endnu et af mine højdepunkter.

Dagens Selfie

4 kommentarer til “The Big Obsidian Flow”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *