Gruppevandring – 5. dag

Gruppevandring på Fishermen’s Trail

Sidste etape

I dag stod vi op til gråvejr for første gang på turen. Jeg havde i går stillet mine støvler og hængt mine sokker udenfor. Det er rigtig dumt, når nu vi vågnede op til øsende regnvejr. Hurra for Goretex og min roomies hårdtørre. 

Storke 

Mens vi sidder og spiser morgenmad, bliver vi opmærksomme på 5 storke ude på marken. Det er en prægtigt og stor fugl. 

2 af de 5 storke

Luksusvandring

I dag er vi på luksusvandring. Vi skal kun gå 10-12 km og starter med, at køre taxa retur til Praia de Odeceixe. Her starter dages rute.  På vores vej går vi forbi vinmarker og smukke blomstermarker. Vi går langs denne fantastiske smukke vilde kyst i ca. 6 km inden kystvandringen er slut og vi går ind i landet til Rogil. 

Smukke blomster marker
Vinmarker
Det er fantastisk, selv i regnvejr

Søde kartofler 

I Rogil spiser vi frokost på en restaurant, der bruger søde kartofler i alt, selv kage. Vi får en fantastisk frokost, som jeg afslutter med et stykke kage lavet af Bønner, figner og mandler. Det smagte forrygende. 

Aljezur

Herfra går turen med taxa til Aljezur, hvor sidste aften skal bruges på god mad og hygge. Vi har samlet gået lidt over 80 km og ca 1.100 højde meter. Det lyder måske ikke af så meget, men med 10 kg i rygsækken og tungt sand, har det været udfordrende. 

Smukt, smukt, vildt

Gruppevandring i Portugal 

Konceptet hos Opdag Verden er, at vi køber en guide, mens vi selv sørger for resten. Dog har helt gruppen valgt, at bruge guidens anbefaler til både overnatning og spisning. Vi har haft en god og kompetent guide, der har løst de problemer, der er opstået løbende. 

Vores guide Trine

Gruppen

Gruppen har været en blandet sammensætning af berejste personer med mere eller mindre vandreerfaring. På vandringerne går vi i eget tempo. Jeg selv bruger tid på fotografering, men indhenter de andre i pauserne. Vi har hygget, snakket og hørt en masse rejse- og røverhistorier. Jeg kommer hjem med masser af inspiration til kommende spændende rejsemål.

En del af gruppen
Pause med gruppen

En dejlig uhøjtidelig måde, at rejse på. Intet luksus, men fokus på det der er formålet – vandringen. 

En fantastisk tur med nogle fantastiske mennesker – det kan kun anbefales. 

Livet er skønt

Vil du læse mine indlæg, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. 

1 kommentar til “Gruppevandring – 5. dag”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *